Om Expandio

Här kan du läsa mer om Expandio;

vår bakgrund, våra coacher samt hur vi arbetar med hållbarhet.

Bakgrund

Expandio grundades 2008 av Camilla Rüdén, systemisk organisationskonsult och ICF coach. Camilla Rüden har 23 års erfarenhet som organisationskonsult och hon var en tidigare medgrundare och delägare i Indigo Management samt aktiv i styrelsen för StyrelseAkademien Sydost. För mer detaljerad information om Camilla se LinkedIn profil. Expandio samarbetar även med ett brett nätverk av konsulter såsom Provins Fem, Cardell Consulting AB, UGLOO AB, Gaia Leadership och Fyrarummaren AB.

Om-Office
MGEotVCw
eZxRz5vw
Om_Camilla
Om Camilla

Coach Camilla

Camilla Rüdén har 23 års erfarenhet som organisationskonsult och coach. De senaste åren har hon påbörjat sin internationella karriär och undervisat på University of Birmingham. Hon har trippel coachutbildning och en Diploma i Systemisk Organisering och Ledning. Certifierad i Klart Ledarskap och Förändringens Fyra Rum. Hon var medgrundare och delägare i Indigo Management och tidigare aktiv i styrelsen för StyrelseAkademien Sydost. För mer detaljerad information om Camilla se LinkedIn-profil.

Hållbarhet

ISO 26000 är en vägledande standard för organisationers samhällsansvar. Den innehåller en egendeklaration som organisationen själv kan arbeta igenom. Standarden är gemensamt framarbetad av representanter från över 100 länder och är fastställd som nationell standard i 80 länder. Våren 2021 har Camilla utbildat sig till  Certified Impact Auditor i ISO 26 000.


Läs mer bland våra tjänster!

IwCe-3rg
vTTxqg4A
gMwwHjyQ
fas876f

" Det jag uppskattar mest i vårt samarbete med Expandio och Camilla är den fina balansen mellan utvalda teorier, lyhördhet och förmågan att utmana oss som kund."

- Lars-Göran Svensson,

Södra Cell Mörrum

Kunder

& Arbetssätt

Expandio är stolta över att ha nöjda kunder inom privat och offentlig sektor. Varje uppdrag bemöts med en stor dos erfarenhet och arbetssättet följer värdegrunden: Ansvar, Lust & Nyfikenhet.Expandio utgår ifrån ett uppskattande förhållningssätt och metoderna finner stöd i forskning inom bland annat AI (Appreciative Inquiry), Systemteori och ALC (Action Learning Consulting).

Expandio växer!

Expandio är ett innovativt företag som hela tiden jobbar på nya ideér... Håll utkik!