Om Expandio

Här kan du läsa mer om Expandios

bakgrund, coacher och arbete med hållbarhet.

Bakgrund

Expandio grundades 2008 av Camilla Rüdén, systemisk organisationskonsult och ICF coach. Camilla arbetar som organisationskonsult sedan 1999 och var medgrundare och delägare i Indigo Management samt aktiv i styrelsen för StyrelseAkademien Sydost i början på 2000 talet. För mer detaljerad information om Camilla se LinkedIn profil. Expandio samarbetar med ett brett nätverk av konsulter såsom Agent A,  Inluminoeducation    och Mind Set Free

Om-Office
MGEotVCw
eZxRz5vw
Om_Camilla
Om Camilla

Coach Camilla

Camilla Rüdén har mer än 20 års erfarenhet som organisationskonsult och coach i Sverige. En blygsam internationell karriär är påbörjad och hon har undervisat på University of Birmingham och arbetat med Gervase R Bushe utanför London med Klart Ledarskap. Camilla har tre olika coachutbildningar och en Diploma i Systemisk Organisering och Ledning. Hon är certifierad instruktör i Klart Ledarskap. Camilla var medgrundare och delägare i Indigo Management och ingick under många år i styrelsen för StyrelseAkademien Sydost. För mer detaljerad information om Camilla se LinkedIn-profil.

Hållbarhet

ISO 26000 är en vägledande standard för organisationers samhällsansvar. Den innehåller en egendeklaration som organisationen själv kan arbeta igenom. Standarden är gemensamt framarbetad av representanter från över 100 länder och är fastställd som nationell standard i 80 länder. Våren 2021 har Camilla utbildat sig till  Certified Impact Auditor i ISO 26 000 och utveckling av kunderbjudande pågår.


Läs mer bland våra tjänster!

IwCe-3rg
vTTxqg4A
gMwwHjyQ
fas876f

" Det jag uppskattar mest i vårt samarbete med Expandio och Camilla är den fina balansen mellan utvalda teorier, lyhördhet och förmågan att utmana oss som kund."

- Lars-Göran Svensson,

Södra Cell Mörrum

Kunder

& Arbetssätt

Expandio har den stora glädjen och är stolta över att ha många nöjda kunder inom privat och offentlig sektor. Varje uppdrag bemöts med en stor dos erfarenhet och arbetssättet präglas av Expandios värdegrund: Ansvar, Lust & Nyfikenhet.Expandio utgår ifrån ett uppskattande förhållningssätt och metoderna finner stöd i forskning inom bland annat AI (Appreciative Inquiry), Systemteori och ALC (Action Learning Consulting).

Expandio växer!

Expandio är ett innovativt företag som hela tiden jobbar på nya ideér... Håll utkik!

VAYB, Vinyasa, Acroyoga och Yinyoga i Blekinge

Som en del i Expandios intresse för välmående driver vi en community för Yoga, läs mer.  Välkommen att följa oss på FB VAYB.