Klart Ledarskap

Klart Ledarskap

"-Det går inte riktigt att förklara vad det innebär att gå Klart Ledarskap hos dig, det behöver upplevas." Den och liknande kommentarer från deltagare gör mig naturligtvis enormt stolt och glad. Med ett uppskattande förhållningssätt coachar, utbildar och leder jag deltagare genom programmet. KL kan genomföras antingen internt i organisationen eller kan du boka en plats i en öppen grupp,
se datum nedan. 


Nyhet – nu också online!

Kommande tillfällen

Ansök om plats eller anmäl ditt intresse  genom vårt kontaktformulär.


Din intresseanmälan är inte bindande, utan jag kommer att kontakta dig!

  Upplägg

  Klart Ledarskap är ett ledarutvecklings-program som bygger på upplevelsebaserat lärande. Deltagarna tränar sina färdigheter tillsammans under ledning och coachning  under 2 + 2 dagar. Programmet leds av certifierad instruktör Camilla Rüdén. Vid större grupper än 8 deltagare kompletteras med extern instruktör in från Expandios nätverk.


  Programmet ges IRL eller Online med hög grad av inkludering och aktivitet (max 8 deltagare).


  Innehåll & Kostnad

  Programavgift: 21 300 kr.

  Materialkostnad: 2 700 kr  (teoribok, arbetsbok, mallar och digitalt klassrum med bilder och videolektioner)

  Kost och logi: från 6 500 kr. Vi bokar hotellrum åt deltagarna för bägge två-dagarsinternaten, moms tillkommer. 

  moms tillkommer

  Vad mer ingår i programavgiften?

  Ett inlogg till digitalt klassrum som ger dig:
  Före – stöd i förberedelser
  Under – supportar att du tränar i vardagen mellan tillfällena
  Efter – tillgång till coaching så du får gjort det du åtagit dig

  Tillgång till fördjupningsmaterial och option på ett material som heter Klart Partnerskap, för implementering i din organisation.

  Programmet för dig som vill ta ledning!

  Klart Ledarskap ökar din effektivitet som ledare genom att ge dig verktyg att ta itu med missförstånd och ryktesspridning. Du lär dig bygga verklig motivation och engagemang bland medarbetarna, utveckla samarbetet i grupper och öppet föra dialog både om succéer och misstag i syfte att lära tillsammans och av varandra.

  Senaste nytt om Klart Ledarskap från Camilla

  Titta gärna på några korta filmer om vad Klart Ledarskap innebär och expempel på vad som berörs och pratas om under programmet.

  Vill du se mer innehåll som detta?
  Prenumerera gärna på vår Youtubekanal

  Referenser

  "Klart ledarskap har gett mig en ökad trygghet och tillit till min förmåga att initiera och leda samtal och lära av mina egna och andras upplevelser, även i frågor som kan vara svåra.  Jag ser lösningar snabbare och det har ökat mitt lärande, min prestation och ger mer tid och energi till värdeskapande aktiviteter."


  - Martina Bruzelius

  Vasamuseet

  Klart ledarskap har gett mig ett ännu tydligare språk, en ökad medvetenhet om mitt eget ledarskap samt modeller och verktyg för att exempelvis genomföra lärande samtal i tuffa situationer. "  - Eva Pettersson

  Blekinge Tekniska Högskola

  "Klart Ledarskap är fantastiskt bra, det ger insikter, träning och verktyg, som bringar klarhet i många situationer i ledarskap och kommunikation. En del av innehållet som jag har dagliganvändning för, är vikten av att göra tydliga överenskommelser och skapa hållbart partnerskap. "


  - Åsa Möller
  Platschef, Sandvik

  Kundanpassa program

  Vi designar gärna program för att möta dina och organisationens behov. Vi har gedigen erfarenhet av att skapa program för både privat och offentlig sektor i olika branscher. Omfattningen kan variera från några dagar med enskilda deltagare till stora utbildningsinsatser över lång tid.