Expandio

erbjuder konsultation inom ledarskap och organisation

Kunder och arbetssätt

Expandio är stolta över att ha nöjda kunder inom privat och offentlig sektor. Varje uppdrag bemöts med en stor dos erfarenhet och arbetssättet följer värdegrunden: Ansvar, Lust & Nyfikenhet.

Expandio utgår ifrån ett uppskattande förhållningssätt och metoderna finner stöd i forskning inom bland annat AI (Appreciative Inquiry), Systemteori och ALC (Action Learning Consulting).

Bakgrund

Expandio grundades 2008 av Camilla Rüdén, systemisk organisationskonsult och ICF coach. Camilla Rüden har 23 års erfarenhet som organisationskonsult och var tidigare medgrundare och delägare i Indigo Management samt aktiv i styrelsen för StyrelseAkademien Sydost. För mer detaljerad information om Camilla se LinkedInprofil. Expandio samarbetar även med ett brett nätverk av konsulter såsom Provins Fem, Cardell Consulting AB, UGLOO AB, Gaia Leadership och Fyrarummaren AB.

Om Camilla

Camilla Rüdén har 23 års erfarenhet som organisationskonsult och coach. De senaste åren har hon påbörjat sin internationella karriär och undervisat på University of Birmingham. Hon har trippel coachutbildning och en Diploma i Systemisk Organisering och Ledning. Certifierad i Klart Ledarskap och Förändringens Fyra Rum. Hon var medgrundare och delägare i Indigo Management och tidigare aktiv i styrelsen för StyrelseAkademien Sydost. För mer detaljerad information om Camilla se LinkedIn-profil.

Expandio växer

Expandio is changing, exiting things are growing… soon to bo released 🙂