Vill du utvecklas som ledare? - Expandio -Expandio Vill du utvecklas som ledare? - Expandio

Vill du utvecklas som ledare?


Vill du utvecklas som ledare? TA CHANSEN! Om du kan frigöra dig den 19-20 september och den 17-18 oktober vet jag inte vad du väntar på. Sju andra chefer håller på att förbereda sig för en intensiv boost i sin förmåga att leda sig själva och andra, vill du ha sista platsen? Över 7000 personer har gått Klart Ledarskap (KL) i Sverige och jag har lett över 30 KL-grupper. All tillgänglig forskning jag hittar, pekar på att det är den typen av värdegrund som Klart Ledarskap står på, som får fram det bästa i människor. Vad väntar du på? Anmäl dig!

(En sak som gör mig extra inspirerad just nu, är att jag i allt högre utsträckning fyller mina grupper med deltagare som i sin tur har en chef som gått Klart Ledarskap hos mig tidigare. Jag ser det som ett slags kvitto på att de själva upplever att det de lärt sig fungerar och vill att fler i sin organisation ska få del av det.)

Författare:Camilla Rüdén

Kategori: Uncategorized