Energi, uppskattning och framdrift! - Expandio -Expandio Energi, uppskattning och framdrift! - Expandio

Energi, uppskattning och framdrift!

 

När jag vet varför jag gör saker, brukar min inre motivationen spira och engagemanget växa.

Funkar det så för dig med? Dina medarbetare? Var får ni er näring ifrån?

Några ställen som ger mig näring:

I mötet med mig själv. När jag skruvar upp medvetenheten om min egen vilja och lyssnar inåt på riktigt. Jag kan känna på insidan hur energin kokar i mig. Jag använder ofta de färdigheter jag lärde mig på dag 1 i Klart Ledarskap.

I mötet med dig. I mina uppdrag möter jag ägare, ledare och medarbetare som vill något. Jag får förtroendet att finnas där för ert möte med er själva och varandra. Förtroendet att utmana, att coacha, att processleda och att utbilda. Det är väldigt stimulerande att hjälpa andra att komma i kontakt med sin vilja. Ibland kan den ligga gömd under lager av dimma. Ibland vet en person inte sin vilja. Ibland behövs hjälp med att uttrycka den tydligare, eller hjälp med att skapa en handlingsplan för att komma dit. Då kan jag coacha och processleda, ofta använder jag dag 3 och 4 i Klart Ledarskap.

I mötet med omvärlden. Med åren har jag blivit alltmer intresserad av forskning och vetenskap. Hur kan jag säkerställa att det jag arbetar med får den effekt jag vill att det ska få? Vad gäller ledarskap fick jag en intressant rapport från Linköpings universitet i höstas. Den gäller visserligen specifikt deras verksamhet, men det finns också generella delar i rapporten som många kan ha nytta av, inte minst teoridelen.

När jag läser rapporten stärker den mig i min övertygelse att jag valde rätt när jag valde att utbilda mig inom Systemteoretisk organisering och ledning och förstärka mitt erbjudande med konceptet Klart Ledarskap. 

Vill du få mer näring och verktyg till din egen kontakt med dig själv? Vill du bli bättre att sätta andra i kontakt med sig själva och sin vilja? Vill du träna praktiskt på att kommunicera, ge feedback och bygga hållbara relationer för bättre resultat och lärande utifrån en vetenskaplig grund? Då vill jag gärna jobba med dig på ett eller annat sätt. Hör av dig via mail eller telefon 0708-22 77 35.

Vill du börja med att gå Klart Ledarskap kan du direkt ansöka om en plats i maj. Det finns några platser kvar i maj. Höstens datum kommer inom kort.

Jag önskar dig en riktigt trevlig helg och stark kontakt med dig själv och omvärlden.

vänligen Camilla

Författare:Camilla Rüdén

Kategori: Uncategorized