Värt program- avgiften igen!

I förra veckan hade jag uppföljande coaching med en deltagare i en av höstens grupper i  Klart Ledarskap. En bit in i samtalet sa personen
“- Wow, den insikten jag just fick är ju värd hela programavgiften en gång till!”

Även om jag förstår att det var ett uttalande i stundens eufori över att få en stark insikt blir jag såklart väldigt glad! Samma person sa senare under samtalet – det här vi lärt oss i Klart Ledarskap är ju sånt som egentligen alla borde få lära sig i skolan. Jag håller med!

Så mycket slitage, konflikter och sörja uppstår mellan människor på arbetsplatser och på fritiden helt i onödan. Så mycket frustration hade kunnat undvikas med större klarhet i kommunikation, ledarskap och medarbetarskap. Jag känner ett ansvar för och en inspiration i att bidra till en bättre värld genom att träna ledare i att träna både sig själva och sina medarbetare i att ge sig själva justa förutsättningar i att lyckas tillsammans i sitt samarbete. Kunskap + träning = framgång! Det finns en plats kvar i grupp 30 – om du är intresserad av den ber jag dig kontakta mig snarast. camilla@expandio.se

Författare: Camilla Rüdén

Kategori: Expandio