Gratis e-bok feedback - Expandio -Expandio Gratis e-bok feedback - Expandio

Gratis e-bok feedback

Är du intresserad av Feedback? Jag är väldigt intresserad av vilka fenomen som avgör hur vi kan nå fram till varandra för att skapa förståelse, lärande och insikter. Feedback som når fram brukar kunna leda till djup kontakt och meningsfullt växande. Tyvärr har en del lärt sig att ge feedback på ett felaktigt sätt, mer som ett verktyg, än som ett förhållningssätt. Det innebär att jag ibland kommer i kontakt med människor som mår dåligt av feedback de fått eller gett.

Jag vill bidra till att skapa större klarhet i hur meningsskapande och tolkningar går till och öka förståelsen kring relationer, mönster och vad som skapar kontakt/glappkontakt.

För några år sedan skrev jag en e-bok som heter Samtal som når hela vägen fram. Den är inte perfekt, men för att vara min första bok är den helt ok. Du kan läsa den gratis på Bookboon om du startar ett 30 dagars prova på abonnemang. Den funkar även som material till en studiecirkel eller att läsa tillsammans i en arbetsgrupp.

Trevlig läsning och skriv gärna feedback till mig om du läser den.

Författare:Camilla Rüdén

Kategori: Expandio