God Jul och Gott Nytt 2019!

Jag önskar alla en riktigt fin Julhelg, oavsett om du firar jul eller ej, oavsett om du firar med vänner, familj eller ensam!

För första gången i mitt liv ska jag fira julafton helt utan barn. Det känns lite omtumlande och samtidigt spännande. Jag trodde nog att det skulle kännas mer sorgligt. Antagligen har jag lyckats bearbeta det tillräckligt bra, tagit mig igenom nollpunkten, funnit en acceptans och nyorienterat mig in mot inspiration. Till stor hjälp är att jag fått tjuvfira med några syskonbarn förra helgen och under lördagen får fira lillejul med nära och kära inklusive en hel drös barn.

Nu ser jag fram emot att få rå om min man och mina föräldrar under en stillsam julafton. Hur firar du jul? Har du några tips tar jag gärna emot dem.
Camilla

Författare: Camilla Rüdén

Kategori: Uncategorized