Expandio är ledarskaps- och organisationskonsulter med bas i södra Sverige.

Med ett uppskattande förhållningssätt coachar, utbildar och leder vi utvecklingsprocesser i organisationer i ledningsgrupper, chefsgrupper och i arbetsgrupper.

Våra kunder och arbetssätt

Vi är stolta över att ha nöjda kunder inom privat och offentlig sektor över hela södra Sverige. Vi tar oss an varje uppdrag med en stor dos erfarenhet och arbetar utifrån vår värdegrund; Ansvar, Lust & Nyfikenhet. Vi utgår ifrån ett Uppskattande förhållningssätt och våra metoder finner stöd i forskning inom bland annat AI (Appreciative Inquiry), Systemteori och ALC (Action Learning Consulting).

Några av våra kunder är Kährs, Blekinge Tekniska Högskola, Karlskrona kommun, Ronneby Kommun, Evidensia, ABB, Södra Cell, Blekinge Landsting, Micki Leksaker, Region Skåne, Blekinge Tekniska Högskola och Tillväxtverket.

  • amb
  • smm_logotype_marinblå_2768_BAS
  • exp-karl
  • exp-kahrs
  • exp-bth

“Expandio har gett oss stort stöd i vårt arbete med att utveckla kultur och organisation. Bland annat med Klart Ledarskap och Förändringens Fyra Rum. Camilla axlar sina olika roller med integritet och känsla.”

— Louise Stjernberg, Blekinge Tekniska Högskola

Bakgrund

Expandio grundades 2008 av Camilla Rüdén, systemisk organisationskonsult och ICF coach. Camilla Rüden har 18 års erfarenhet av management consulting och var tidigare delägare i Indigo Management samt aktiv i styrelsen för StyrelseAkademien Sydost. För mer detaljerad information om Camilla se LinkedInprofil. Vi samarbetar även med ett brett nätverk av konsulter så som Provins Fem, Cardell Consulting AB, Hiq, Paul Nordström AB, Fyrarummaren AB. Vi har ett fristående affärsområde som heter FeeloSofie och drivs  av Sofie Rüdén, massageterapeut, yogalärare och livsstilscoach, i Badhus No 1 i Brunnsparken i Ronneby.