Vårt aktuella program

022

Insatser för utveckling!

Jag stöttar ledningsgrupper i hur de ska utvecklas som ledningsgrupp och som chefer i sin vardag. Jag arbetar även med individuell coaching. En chef kan också vilja att jag ska leda en process för bättre arbetsmiljö och resultat tillsammans med en arbetsgrupp. Ibland är det HR som kontaktar mig och vill ha mig med som utbildare eller föreläsare på en kickoff eller planeringsdag. Helst arbetar jag i lite längre uppdrag med tydliga förväntade resultat och ordentlig förankring i ledningen. Hör av dig så designar vi något som passar för din verksamhet. vänligen Camilla

Coachande ledarskap – Klart Ledarskap

Åsa Möller Sandvik SRP Klart Ledarskap

 

”Klart Ledarskap är fantastiskt bra, det ger insikter, träning och verktyg, som bringar klarhet i många situationer i ledarskap och kommunikation. En del av innehållet som jag har daglig användning för, är vikten av att göra tydliga överenskommelser och skapa hållbart partnerskap. KL ger inte bara teori, jag fick också konkret träning i att bygga partnerskap.”

Åsa Möller, platschef, Sandvik SRP

 

Har du en ledande position och vill på allvar vidareutveckla dina vanor, kommunikations- och tankemönster? Vill du utveckla din förmåga att coacha och leda andra människors lärande och växande? Vill du bli bättre på att leda din egen utveckling? Är du beredd på att bli mer närvarande och få ett färgstarkare liv? Vill du bidra till att skapa en verksamhet för resultat och lärande? Då är Klart Ledarskap rätt program för dig. över 13.000 böcker sålda och mer än 6.000 personer har gått programmet. Läs mer om Klart Ledarskap

2018
Grupp nr 29; 8-9 november och 6-7 december, Ronneby Brunn Hotell, Ronneby

2019
Datum för vårens grupper kommer inom kort

Vi kommer att ge dig stöd i att förbereda dig på bästa sätt innan start och du kommer få nya vanor att träna på mellan tillfällena. Efter programmet ingår 6 månaders telefon och mailsupport kopplat till den handlingsplan för kommunikationsutveckling du skapat i programmet. Du får också tillgång till fördjupningsmaterial. Det finns också ett material för implementering i din organisation som du kvalificerar dig för att arbeta med genom att gå Klart Ledarskap. Det heter Klart Partnerskap.

Vad har tidigare deltagare sagt?
Wow! 4,9 på en 5 gradig skala vad gäller nytta! Utvärdering Klart Ledarskap maj 2017

Ansök om plats!
Boka redan nu för att säkra din plats, vi kommer att vara på Hotell Ronneby Brunn, med tillgång till en av Sveriges vackraste parker och ett mysigt Spa. Respektive på Hotell Mossbylund, nära havet och ett mysigt Spa. Sänd din ansökan med namn, faktura adress, samt önskemål om kost och om du vill att vi ska boka logi till dig och vilka datum du vill gå. Märk ditt mail; ANSÖKAN KLART LEDARSKAP, jag återkommer inom kort för att boka en antagningsdialog med dig för att kvalitetssäkra ditt deltagande, när vi är överens blir du formellt antagen och får en skriftlig bekräftelse och material för att kunna starta ditt lärande.

Programavgift, 21.700 kr.
Materialkostnad 2.700 kr, teroribok, arbetsbok, mallar och digitalt klassrum med bilder och videolektioner
kost och logi, 5.500 kr (Ronneby Brunn) alternativt 6.500 kr (Hotell Mossbylund), vi bokar hotellrum åt deltagarna för bägge tvådagars internaten, moms tillkommer.

Är ni en ledningsgrupp som vill gå tillsammans, eller en organisation med många chefer?
Klart Ledarskap kan också genomföras inom en befintlig organisation, hör av dig för offert!

Några fler röster från tidigare utvärderingar;Jag använder färdigheterna från KL i stort sett varje dag i mitt liv.” ”Jag har haft samtal på en nivå jag inte trodde var möjligt” ”Programmet har gjort mig modigare och mer avslappnad”

Uppföljningsdagar Klart Ledarskap och Förändringens Fyra Rum

För dig som gått Klart Ledarskap eller Förändringens Fyra rum arrangerar vi uppföljningsdagar.

Alternativ 1, Vi genomför dagar internt i er organisation och anpassar dem till era förutsättningar.
Alternativ 2, Vi erbjuder öppna dagar där deltagare från olika verksamheter möts och delar sina erfarenheter.

Hör av dig till oss och meddela vilket som bäst möter dina behov för att utvecklas som ledare.

Har ni redan gjort Introduktion till Förändringens Fyra rum i din organisation och du vill ha våra 10 bästa tips om hur du kan implementera Fyrarummaren i vardagen? Maila till info@expandio.se och be oss skicka tipsen i en pdf. Skriv ”Fyrarummaren i vardagen” i ämnesraden på ditt mejl. Filen kommer som pdf utan kostnad inom några dagar.

Skräddarsydda program

Inte exakt vad du sökte? På Expandio tar vi även fram skräddarsydda program för att helt matcha dina och företagets behov. Läs mer eller kontakta oss för ytterligare information.